A medium-sized office building occupied by some U.S.-based groups of a large international organization had not been renovated for nearly 10 years. A building performance study was carried out and BIU Assessment data were collected from users using the BIU survey questionnaire. Senior managers agreed that the building renovation offered an opportunity to correct long-standing problems in the interior environment, and also to create a new and different work space for employees. The BIU survey results were used to set priorities on building change, and to engage users in a limited participatory design process. Senior managers were surprised by the enthusiasm staff showed for changing the company’s traditional hierarchical values. The process of redesigning their work environment was successful in taking advantage of the new work space opportunity, and demonstrated the value of surveying and involving users.