Working in an Emergency Department (ED) is a demanding occupation, requiring high levels of concentration and long working hours. Stress and burn-out are commonly reported by medical staff, and can result in job dissatisfaction, absenteeism, and high staff turnover, in addition to the negative effect on patients, both medically and of their overall hospital experience. The attentional demands of the multiple tasks staff have to juggle can add to the build-up of stress and potential burn-out. Therefore staff need a quality period of restoration during their short breaks to ensure they recover from attentional fatigue and have time to reflect over their experiences on the shift so far, both emotionally and technically. As well as supporting staff well-being, having restored staff helps maintain the provision of quality patient care.Much research has shown that visiting natural environments, viewing nature through windows, or the addition of indoor plants can enable restorative moments. Unfortunately, plants are often not allowed in hospitals because of infection control and not all rooms in a hospital have windows, thus other environmental features need to be considered to create a restorative environment. This study therefore took a participatory design approach as research into psychological restoration has largely ignored windowless, interior environments, thus limiting possible evidence-based solutions. This also ensures that staff themselves can help shape and decide on the future of their own staff room, which will maximize its compatibility with their restorative needs.To identify problems with the current staff room postcards with postboxes were placed around an ED asking staff to describe occasions when they were able or unable to restore in the staff room. These provided all staff the opportunity for brief contributions. This was complimented with ten in-depth interviews with staff members discussing problems with the staff room. From this key issues with the staff room were established involving features within the room, but also how they wanted to use the staff room and how colleagues' behaviour helped or hindered their chance of restoration. All staff members (n=193) will then be invited to provide suggestions for possible solutions to the identified problems via an interactive ipad/computer kiosk located in their staff room. Through a series of different stages, staff will be able to suggest ideas, comment on other's ideas and vote for the best solution. Staff's attentional capabilities (necker cube puzzle) and self-report restoration measures will be assessed before and after any modifications are made to monitor the effectiveness of the staff room as a restorative environment.The proposed solutions, modifications made to the physical environment and/or people's attitude and use of the staff room will be described. The success of making an indoor, windowless, staff room within an ED a restorative environment will be discussed.